Darmowa dostawa przy zamówieniach od 200 zł!

CZEKOLADA PROTEINOWA O SMAKU SŁONEGO KARMELU KETO BIO 40 g - COCOA

Symbol: 5902565216290
Dostępność: Duża dostępność
21.28
szt.
Wysyłka w ciągu: 1 dzień roboczy
Cena przesyłki:
22.14
  • InPost Paczkomaty 22.14
  • Inpost Kurier 22.14
SKŁADNIKI
białko grochu*, nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, inulina*, olej MCT z kokosa*, naturalny aromat karmelowy, naturalny aromat MLECZNEJ czekolady, naturalny aromat waniliowy*, sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zawartość masy kakaowej minimum 40 %.

OPIS
Czekolada proteinowa keto Salty Caramello to czekolada z wysoką zawartością białka bez cukru. Poza tym, czekolada proteinowa keto Salty Caramello przygotowana jest w wersji keto, czyli jest również przyjazna dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb.
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1960 kJ/461 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 25 g
Węglowodany: 22 g
w tym cukry: 0,93 g
w tym poliole: 20 g
Błonnik: 14 g
Białko: 21 g
Sól: 0,97 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Masa netto (g):
40
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: