Darmowa dostawa przy zamówieniach od 200 zł!

CZEKOLADA Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g - COCOA

Symbol: 5902565214944
Dostępność: Duża dostępność
20.39
szt.
Wysyłka w ciągu: 1 dzień roboczy
Cena przesyłki:
22.14
  • InPost Paczkomaty 22.14
  • Inpost Kurier 22.14
SKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 60 %

OPIS
Keto czekolada to czekolada deserowa w wersji keto dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb.
Idealna jako solo deser, ale też składnik deserów
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2157 kJ/521 kcal
Tłuszcz - 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 32 g
Węglowodany - 32 g
w tym cukry - 1,3 g
w tym poliole - 23 g
Błonnik - 12 g
Białko - 6,2 g
Sól - 0,11 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Masa netto (g):
40
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie), SUROVITAL@@
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: