Darmowa dostawa przy zamówieniach od 200 zł!

KAKAO ZIARNA SUROWE BIO 200 g - BIO PLANET

Symbol: 5907814668073
Dostępność: Duża dostępność
53.51
szt.
Wysyłka w ciągu: 1 dzień roboczy
Cena przesyłki:
22.14
  • InPost Paczkomaty 22.14
  • Inpost Kurier 22.14
SKŁADNIKI
Ekologiczne kakao ziarna surowe 100 %.


OPIS
Surowe ziarna kakao charakteryzują się wytrawnym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych. Stanowią podstawowy składnik czekolady. Mogą stanowić bazę dla wielu produktów czekoladowych lub dodatek do wszelkiego rodzaju przekąsek, lodów, koktajli, musli, ciast i deserów.
Wapń jest potrzebny do utrzymania zdrowych kości i zębów. Żelazo przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny. Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni. Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są istotne. Porcja niezbędna do uzyskania korzystnego efektu: 40 g kakao.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2606 kJ / 629 kcal
Tłuszcz - 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 38 g
Węglowodany - 33 g
w tym cukry - 2,4 g
Błonnik - 17 g
Białko - 12 g
Sól - 0,13 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
23.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Masa netto (g):
200
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BIO PLANET - seria SUPERFOODS
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Kraj pochodzenia:
Peru
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Peru
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: