Darmowa dostawa przy zamówieniach od 200 zł!

KREM Z ORZECHÓW LASKOWYCH Z CZEKOLADĄ BEZGLUTENOWY BIO 180 g - ORGANICHOUSE (CHOCOMAMMA)

Symbol: 5906660157458
Dostępność: Duża dostępność
53.27
szt.
Wysyłka w ciągu: 1 dzień roboczy
Cena przesyłki:
22.14
  • InPost Paczkomaty 22.14
  • Inpost Kurier 22.14
SKŁADNIKI
ORZECHY LASKOWE* 50 %, kuwertura czekoladowa* (ziarno kakaowca*, tłuszcz kakaowy*, cukier trzcinowy*), syrop z agawy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, olej słonecznikowy*, lecytyna słonecznikowa*. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chocommama to wyśmienicie smakujący krem orzechowo - czekoladowy z wysokiej jakości kuwertury czekoladowej. Mocno czekoladowy. Kluczem dobrego smaku są najwyższej jakości składniki ekologiczne. Chocomama - jest zdrowa, słodka i świetnie smakuje...prosto ze słoika, a także z naleśnikami, goframi czy płatkami.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2654 kJ/641 kcal
Tłuszcz: 54 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,0 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 20 g
Błonnik: 8,0 g
Białko: 13 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Na terenie zakładu przerabia się ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY i nasiona sezamu.

UWAGA
Na powierzchni może się wydzielić warstwa tłuszczu z orzechów -przed spożyciem wymieszać.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Masa netto (g):
180
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
ORGANICHOUSE (bionelki, daktyle, kremy daktylowe)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
OrganicHouse Sp. z o.o. Wyspiańskiego 41, 62-800 Kalisz
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: