Darmowa dostawa przy zamówieniach od 200 zł!

OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BEZGLUTENOWY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA

Symbol: 8713576173253
Dostępność: Duża dostępność
27.59
szt.
Wysyłka w ciągu: 1 dzień roboczy
Cena przesyłki:
16
  • InPost Paczkomaty 16
  • Inpost Kurier 16
SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 13 kJ/3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
19.20
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.80
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.80
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Kraj pochodzenia:
Holandia
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Japonia
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: