Darmowa dostawa przy zamówieniach od 200 zł!

SMALCZYK WEGAŃSKI Z CEBULĄ I JABŁKIEM BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALLOS

Symbol: 4016249600532
Dostępność: Duża dostępność
30.28
szt.
Wysyłka w ciągu: 1 dzień roboczy
Cena przesyłki:
22.14
  • InPost Paczkomaty 22.14
  • Inpost Kurier 22.14
SKŁADNIKI
tłuszcze roślinne* (79 %) (olej palmowy*, tłuszcz z ziaren palmowych*, tłuszcz kokosowy*), olej słonecznikowy*, suszona cebula* (4 %), sól morska, suszone jabłka* (2 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Bazę smalczyku stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne.
Idealny do smarowania kanapek i jako dodatek do potraw. Produkt wegański, bezglutenowy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3389 kJ/824 kcal
Tłuszcz: 89 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 48 g
Węglowodany: 4,4 g
w tym cukry: 2,0 g
Białko: 0,8 g
Sól: 2,1 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce.
Przed spożyciem wyjąć z lodówki na ok. pół godziny.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.30
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.10
Masa netto (g):
250
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.10
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy), ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
Kraj pochodzenia:
Niemcy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: